Το ιατρείο

Λαμβάνοντας υπόψη τις δικές σας ανάγκες, αναλαμβάνουμε αισθητική οδοντιατρική, προσθετική, σφραγίσματα, εμφυτεύματα, απονευρώσεις, εξαγωγές, θεραπεία υαλουρονικού οξέως κ.α.

Η οδοντίατρος Μαρία Χαρακοπούλου είναι απόφοιτος της Οδοντιατρικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, από το 2001. Την περίοδο 2002-2003, μέσω του ελληνογερμανικού συνδέσμου, ολοκλήρωσε προγραμμα μετεκπαίδευσης στο Πανεπιστήμιο Witten-Herdecke, της Γερμανίας, με θέμα τη Γενική Οδοντιατρική. Επιπλέον έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στην Ιατρική Σχολή, του  Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου, με θέμα τον Καρκίνο (2005) αλλά και στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο, στον τομέα Διοίκηση Μονάδων Υγείας (2006-2009).

Στο διάστημα των 17 χρόνων από την απόκτηση του πτυχίου, η γιατρός εργάζεται στο ιδιωτικό της ιατρείο ενώ παράλληλα φροντίζει να ενημερώνεται για νεες τεχνικές και να εμπλουτίζει τις γνώσεις της παρακολουθώντας πλήθος σεμιναρίων ελληνικών και ξένων πανεπιστημίων.

Τα τελευταία 3 χρόνια, η γιατρός έχει προσθέσει ένα επιπλέον γνωστικό εφόδιο για την εξασφάλιση του όμορφου χαμόγελου, τη χρήση του ενέσιμου υαλουρονικού οξέως στην περιστοματική περιοχή, για την οποία έχει λάβει την απαραίτητη πιστοποίηση.

Η χειρουργός οδοντίατρος Μαρία Χαρακοπούλου διατηρεί το οδοντιατρείο της στην Λάρισα εδώ και αρκετά χρόνια, προσφέροντας οδοντιατρικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Κλείστε ραντεβου στα τηλέφωνα 2410 259 417 και 6945 739 657.

Για να επικοινωνησετε μεσω της φόρμας επικοινωνίας, πατήστε εδώ.